diumenge, 12 de juliol del 2009

Crònica 28 de Juny Sabadell: Dia de l’Alliberament Sexual





Sabadell reivindica un any més la diada per l’alliberament sexual sota el lema – Les nostres sexualitats no estant en venda!-. Aquest any però, aquesta diada ha sigut especialment significativa ja que ara fa 40 anys que el moviment polític trans, gai, lèsbic, inter…. és a dir, totes les lluites que reivindiquen altres formes de sexualitats, va ser fortament reprimit a Stonewell per part de la policia i l’estat patriarcal americà.

Els col·lectius de la Plataforma Revolucionària Antipatriarcal a Sabadell, el MPS, la CUP-Sabadell i Som com Som, van decidir organitzar un 28 de juny unitari i desmarcat dels actes institucionals i políticament correctes, que es promouen des les institucions, partits polítics i empreses, basats en la maximització del benefici capitalista i la perpetuació de l’ordre patriarcal així com, la desmobilització del moviment polític antipatriarcal.

L’acte va començar a dos quarts de vuit del vespre amb una xerrada, on va participar el Brot Bord i Som com Som, sobre intersexualitat i el qüestionament del binomi mascle – femella com a úniques formes possibles de concebre el sexe de les persones i, per una altra banda, es va parlar de la mercantilització dels cossos i els desitjos sexuals.

Posteriorment va continuar l’acte amb un sopar popular al Casal Independentista i Popular Can Capablanca amb la participació d’una quarantena de persones i finalment es va poder gaudir d’un conte – contes que tractava com a tema central l’alliberament sexual. L’acte va finalitzar amb la lectura del manifest nacional.


Les nostres sexualitats no estan en venda!
Sabadell, 28 de juny del 2009

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada