dissabte, 11 de gener del 2014

Comunicat de l'MPS sobre la darrera agressió neonazi a Sabadell

A continuació reproduïm un comunicat que el Moviment Popular de Sabadell (MPS) ha elaborat arran de la darrera agressió neonazi que ha tingut lloc a la nostra ciutat:
De nou, tornem a veure com ressorgeixen noves agressions de grups neonazis, que recorden situacions de fa vuit o nou anys. L’última de la qual tenim constància es va produir dimarts 31 de desembre al bar Dark Factory. Va ser allà on un conegut grup de neonazis de la ciutat va insultar, amenaçar, agredir i expulsar del bar a dos militants antifeixistes.
Aquest grup és el mateix que el passat any va protagonitzar diverses agressions a la Plaça de l’Angel. En tot l’any vam comptabilitzar un intent d’homicidi, atacs físics i verbals a persones i també a locals. Actualment molts dels individus que protagonitzen aquestes agressions s’escuden sota el paraigua de Plataforma per Catalunya (PxC); alguns van actuar com a apoderats a les darreres eleccions al Parlament de Catalunya i també han estat repartint octavetes del partit xenòfob en diverses ocasions. Malgrat PxC hagi disminuït el nombre de vots, els seus militants a Sabadell estan fent més visible la seva presència amb diverses accions i agressions; una d’aquestes agressions va tenir lloc el mateix dia de les eleccions al Parlament, dins un col·legi electoral, per part d’un apoderat de PxC.
Al camp del Sabadell la presència de Hooligans Vallès continua sent notable. Alguns dels neonazis que acumulen múltiples antecedents són habituals a l’estadi de la Nova Creu Alta.
Des del MPS condemnem totes les agressions de caire feixista i xenòfob i fem una crida a tota la ciutadania a denunciar qualsevol tipus d’atac, ja sigui verbal o físic, contra persones o contra locals. També animem enèrgicament als locals d’oci a vetar l’entrada de les persones que protagonitzen i instiguen aquest tipus d’agressions.
ORGANITZEM-NOS CONTRA EL FEIXISME I EL RACISME!
NO PASSARAN!
Moviment Popular de Sabadell
Gener 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada