divendres, 3 de gener del 2014

Últim Mercadillo de Cossos del Nadal

Com cada Nadal, el Mercadillo de Cossos de Justa Revolta ha sortit al carrer durant aquestes festes amb la seva crítica satírica de la pressió estètica que patim les dones durant les festes per tal de mostrar un físic ideal a cada moment.




El nostre "personal mèdic" s'ha encarregat de posar al servei de les vianants tot tipus d'estris i implants per a la modificació estètica, des de perruques fins a pits de plàstic, passant per unes orelles noves.


Enguany el Mercadillo de Cossos ha portat com a lema "Per Nadal, un cos perfecte és el millor regal", en conjunció amb la resta d'activitats que Justa Revolta ha endegat amb motiu de les festes. La frase té com a objectiu posar de manifest la mercantilització, no només dels cossos, sinó també de la seva modificació com a imperatiu social, especialment durant els períodes vacacionals com ara el Nadal.


El Mercadillo ja ha estat a La Rambla dues vegades durant les festes, i aquesta tarda hi serà per última vegada en aquesta campanya. Així que ja sabeu: si voleu un assessorament estètic atípic i feminista, podeu passar-vos per la paradeta aquesta tarda davant de El Corte Inglés. Si no, no hi tornem fins el proper Nadal!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada