dissabte, 22 de març del 2014

Comunicat de rebuig a la darrera agressió masclista a Sabadell

Des de Justa Revolta condemnem fermament l'agressió masclista a una dona de Sabadell per part de la seva ex-parella.

El passat dijous 20 de març del 2014, els Mossos d'Esquadra detenien a un home per haver apunyalat a la seva ex-parella en un bar del barri de Ca n'Oriac (Sabadell). Segons la informació que ha aparegut a la premsa el pronòstic de la dona era greu però avui ja està fora de perill.

Aquesta agressió es suma a les morts que s'han esdevingut en el que portem d'any 2014 i a tantes altres agressions silenciades.
Des de Justa Revolta, creiem que la violència física és tan sols la punta d'un iceberg. La violència masclista en múltiples formes és present en tots els àmbits de la nostra societat i cal seguir lluitant amb més força que mai per eradicar-la. El patriarcat sotmet de manera violenta i en múltiples formes a les dones. Els casos de violència masclista com el de Sabadell no s'han d'entendre com a quelcom aïllat sinó estructural del sistema capitalista i patriarcal en el que vivim i contra el qual no ens cansarem de lluitar.

Des de Justa Revolta volem mostrar tota la nostra solidaritat amb la dona agredida, així com anunciar que dia rere dia seguirem lluitant contra totes les formes de violència envers les dones. Des de Justa Revolta seguirem combatent aquestes agressions, denunciant-les i assenyalant l'arrel del problema, que són els ciments de la nostra societat, el patriarcat, que ens obliga a ser submisses i obedients. 

Per què si ens toquen a una, ens toquen a totes.

Contra la violència masclista i capitalista,
AUTODEFENSA FEMINISTA. 

Justa Revolta


21 de Març 2014, Sabadell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada