dilluns, 31 de març del 2014

Comunicat de suport a la PAHC Sabadell després de la victòria contra el BBVA

El passat dimarts 25 de març, la manifestació convocada per la PAHC es va convertir en una concentració de recolzament i celebració en fer-se públic el comunicat en què el BBVA abandonava la posició que havia portat a 10 famílies a ocupar l'oficina del carrer Alfons XIII. Segons aquest comunicat, l'entitat es comprometia a “treure els avals en 5 casos” i no deixar cap aval com a garantia hipotecària per cap préstec vinculat al primer habitatge en els altres 5 casos. Això impossibilita que el banc es quedi cap habitatge d'avalista i, sobretot, en cap cas, dos habitatges.

Tres setmanes de mobilitzacions, 18 dies d'ocupació de l'oficina central del BBVA de Sabadell, 56 oficines bloquejades i l'exemple de solidaritat i lluita forjades entre les famílies, els col·lectius de la ciutat i totes les PAHCs, són el testimoni que només lluitant tenim futur.

Des de Justa Revolta volem felicitar la PAHC, no només pels fets de fa prop d'una setmana, sinó també per haver-se convertit en un exemple i referent de lluita i solidaritat,  al mateix temps que celebrem la seva victòria i esperem comprartir-ne moltes més.
Un cop més s'ha demostrat que no podem oblidar que si ens toquen a una, ens toquen a totes. Perquè només així aconseguirem victòries com la de la PAHC de Sabadell, victòries que transcendeixen els casos individuals, victòries que ens reforcen i ens uneixen com a moviment i fan palès que la legitimitat de la nostra lluita queda lluny de la seva legalitat. El nostre objectiu, la justícia social. El nostre límit, el cel.

JUNTES HO PODEM TOT
Només lluitant tenim futur! Sí es pot!

#PAHCinvencible #Seguim

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada