dimecres, 19 d’agost del 2015

Comunicat de rebuig a l'assassinat d'una sabadellenca a Utrecht

Des de Justa Revolta condemnem fermament l'assassinat d'una dona de Sabadell a mans de la seva ex-parella a Utrecht.
La Fiscalia d'Utrecht ha confirmat aquest dimarts en una roda de premsa que el cos trobat en aquesta localitat correspon a la veïna de Sabadell que estava desapareguda des del passat 31 de juliol. Sandra Garcia va desaparèixer el 31 de juliol a Utrecht després d'acudir a la casa del seu exmarit a buscar a les nenes que ell s'havia emportat.
Aquest assassinat es suma als 28 feminicidis que portem durant aquest any als Països Catalans, als 64 a l'Estat Espanyol i a tantes i tantes agressions silenciades. Podem parlar, doncs, d'un vertader extermini contra les dones.
Des de Justa Revolta, tenim clar que la violència física i els assassinats són la punta d'un iceberg. La violència masclista és present en tots els àmbits de la nostra societat i cal seguir lluitant amb més força que mai per eradicar-la. El patriarcat sotmet de manera violenta i en múltiples formes a les dones. Aquests feminicidis no s'han d'entendre com a quelcom aïllat sinó estructural del sistema capitalista i patriarcal en el que vivim. És per això que caldrà seguir combatent la violència masclista en totes les seves facetes i a tots els nivells. I no ens cansarem d'insistir en la prioritat de combatre el patriarcat per aconseguir una societat on les dones hi puguem viure lliures, sense opressions i sense pors.
Des de Justa Revolta volem mostrar tota la nostra solidaritat amb la família i entorn de la dona assassinada, així com anunciar que dia rere dia seguirem lluitant contra totes les formes de violència envers les dones. Des de Justa Revolta seguirem combatent aquestes agressions, denunciant-les i assenyalant l'arrel del problema, que són els ciments de la nostra societat, el patriarcat, que ens obliga a ser submisses i obedients.

Perquè si ens toquen a una, ens toquen a totes.
Contra la violència masclista i capitalista, AUTODEFENSA FEMINISTA.
Justa Revolta
18 d'agost de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada