divendres, 1 de juliol del 2016

Imperfectament belles, gaudim de l'estiu!



Arriba l'estiu, tornen els vespres a la fresca i les ganes de remullar-nos plegades.
I amb el bon temps, arriben també els anuncis de banyadors, d'ulleres de Sol, de maquillatges resistents a l'aigua, de productes light, de pastilles per perdre pes, de cremes miraculoses, de depilacions làser i de dietes màgiques. I de cop i volta, els carrers, els trens, els aparadors, els autobusos i les televisions s'omplen de "cossos perfectes". Cossos que semblen fets amb un mateix motlle, mateixa alçada, mateix pes, mateixa edat, mateix color de pell... La publicitat sexista i racista perpetua aquests cossos irreals que se’ns presenten com a objectes "perfectes", ideal de bellesa i de consum.
La representació dels nostres cossos com a productes de consum és una de les més importants manifestacions del control social que el sistema patriarcal i capitalista exerceix en el nostre dia a dia i que s'accentua en arribar l'estiu amb les "operacions bikini". Però contra tota agressió cap als nostres cossos nosaltres ens rebel•lem!
Ens rebel•lem estimant i gaudint els nostres cossos diversos, gaudint de l'estiu, del plaer de secar-nos despullades al Sol, moments que compartim, de mostrar el nostre cos com més còmode ens sigui...
Imperfectament belles, gaudim de l'estiu!
Ens rebel•lem sabent-nos imperfectes i per això mateix extraordinàries.
Rebel•lem-nos! Estimem la diversitat de cossos i d'expressions.


1 comentari:

  1. Totalment d'acord, som meravellosament imperfectes i precioses amb el que som. Gaudim, que la vida és un curt somni que cal assaborir amb totes les cél.lules del nostre cos.
    Salut i somriures!!!

    ResponElimina