dimarts, 6 de novembre del 2012

EL BOLLYCAO NO EDUCA


Davant el fet que l'empresa Panrico ha iniciat una difusió d'enganxines amb un rerefons sexista juntament amb els famosos bollycaos, destinats majoritàriament a joves i infants, el col·lectiu Justa Revolta ha denunciat aquest fet en alguns mitjans de comunicació i aposta per evitar la compra d'aquest producte durant una temporada.


EL BOLLYCAO NO EDUCA

"Per a aquelles persones que pensaven que als regalets dels bollycaos encara s’hi podia trobar un mínim de contingut educatiu, tenim males notícies: el bollycao no educa. És més, l’última aposta dels famosos brioixets és una col·lecció d’enganxines amb un rerefons sexista, denigrant i insultant. Es tracta dels memes, i algun exemple de la seva perversió es destil·la de frases com “eres más guapa en la radiografía”, “¿pero qué te has puesto? ¿el traje de comunión de tu abuela?”, “¿quién te va a dar mejor salami que yo?”, “guapa de cara, de cara a la pared”. I etcètera. No ens queda més remei que exigir a Panrico la retirada dels memes i animar la població a que s’abstingui d’esmorzar bollycaos durant una temporadeta."







Alguns dels mitjans on ens han publicat:

- Entre d'altres...

Si trobeu algún altre link ens el podeu escriure als comentaris! Gràcies!!!!

3 comentaris:

  1. Ei, dels que poseu només el primer es creat per bollicao. Els altres dos són creat per les usuaries.
    Evidentment el primer ja es prou greu i propicia que el contingut generat per les usuaries sigui prua bassura però per deixar-ho clar.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies!
    Però també volem fer palès que l'empresa ha imprès els que ha creat la gent i ha seguit el joc.
    El fet és el mateix, no?

    ResponElimina
  3. Molt fort! Ara el poso a la llista de Boikots, Boikot Panrico, Bollycao per masclista!!

    ResponElimina