dilluns, 27 de maig de 2013

Una trentena de persones assisteixen a la xerrada sobre el moviment d’alliberament de les dones del KurdistanLa xerrada organitzada per Justa Revolta, Endavant, el Casal Indepentista Can Capablanca i Ítaca (organització internacionalista) va tenir lloc el passat dijous 23 de maig al mateix Casal Can Capablanca.

Després d’una breu presentació per part de Justa Revolta i de l’organització Ítaca, les dues activistes kurdes van explicar com s’organitzava el moviment feminista kurd. En primer lloc van explicar breument el conflicte i el procés d’alliberament del poble kurd i tot seguit van passar a fer un repàs històric del moviment feminista al Kurdistan i, en extensió a Europa. També van posar èmfasi en la necessitat de crear una organització de dones, de la mateixa manera que van introduir els principals debats amb què s’havien trobat en el si moviments feministes i quina era l’estructura organitzativa de la que disposaven.

La xerrada va concloure amb un torn de preguntes i debat a l’entorn del moviment d’alliberament de les dones del Kurdistan. 
A continuació podeu veure els vídeos d'una part de la xerrada:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada